Styr termostaten fra mobilen på fisketur

Fisking er en avslappende og morsom aktivitet, men det kan være utfordrende å holde seg komfortabel når temperaturen endrer seg. Heldigvis finnes det nå en smart løsning som gjør det enkelt å holde temperaturen i hytta eller båten på et optimalt nivå, uansett hvor du er.

Full kontroll

Sensibo Air fra Tibber er en smart termostat som gir deg full kontroll over temperaturen via mobilen. Denne innovative teknologien gjør det mulig å endre temperaturen og sette opp timer fra hvor som helst, slik at du kan fokusere på fiskingen uten å bekymre deg for komforten når du er på fisketur i Norge.

Alltid rett temperatur

Du kan du enkelt sette opp ulike program og med Sensibo Air kan du sikre rett temperatur i hytta eller båten når du kommer tilbake etter en dag med fisking. Du kan også endre temperaturen fra mobilen, slik at du kan tilpasse deg endringene i været mens du er ute på sjøen.

Enkelt og praktisk

Sensibo Air er enkel å installere og bruke, og den passer perfekt for deg som ønsker å holde temperaturen i hytta eller båten på et komfortabelt nivå uten å måtte bekymre deg for å slå av eller på varmen.

Så neste gang du skal ut på fisketur, ikke glem å ta med deg Sensibo Air. Med denne smarte termostaten kan du fokusere på fisking mens du holder deg komfortabel på samme tid. Besøk Tibbers nettbutikk for å kjøpe Sensibo Air i dag.

Sportsfiske

Leave a Reply