De mange næringsstoffene kroppen får av fisking!

Å fiske har alltid vært en norsk ting å gjøre. Norge kjent for sine grønne omgivelser, krystallblåe havområder og arter. Å fiske her er derfor ikke noe nytt eller ukjent å gjøre, barn lærer seg allerede å fiske i en ung alder.

Å fiske gir mange gode fordeler, så det er ikke rart at folk er så opptatt av det. dette er fordeler som forbedrer helsen din ekstremt, det forbedrer den psykiske helsen din og den fysiske helsen din. Fisking bidrar med å holde deg i form, når du fisker er mange muskler og bein under bevegelse. Dette vil medføre at du blir sterkere! Fisking påvirker også den psykiske helsen din grunnet omgivelsene du er rundt. Vann inneholder negative ioner som bidrar med å forbedre humøret ditt, men også søvnrytme og forsterke immunforsvaret ditt.

Det fine med å fiske er alltid næringsstoffene du får av selve fisken. Fisketyper som laks, ørret, skrubbe, torsk og makrell gir deg ekstremt mange næringsstoffer som forbedrer de naturlige kroppsfunksjonene dine. I følge helsedirektoratet så må man spise fisk minst to ganger i uken på grunn av de den store mengden med næring man får i seg.

Fisk inneholder blant annet omega 3, proteiner, jod og vitamin D. Dette er svært viktige næringsstoffer som kroppen er avhengig av. Omega 3 er så viktig at vi har de i pilleform også, slikt at barn og unge som ikke spiser nok fisk skal få i seg den riktige mengden med dette næringsstoffet. Omega 3 påvirker hjertet til det ekstreme, som for eksempel hjerterytme. dette bidrar til å redusere hjerte- og karsykdommer, og samtidig gjøre hjerte sterkere.

De mange næringsstoffene i fisken du fanger vil forsterke dine ledd som vil forebygge leddgikt, kontrollerer blodsukkeret ditt, gjør huden din sunnere og forsterker immunforsvaret ditt.

Det er mange måltider å tilberede med fisk og annet sjømat som fiskesuppe, fiskefilet med grønnsaker eller taco med fisk! Her er det ingen grenser på hvor mange og gode måltider du kan lage med fisk.

Leave a Reply